Find din bryllupsfotograf – en kammerat kan da lige ….

En af de måder, mange par arbejder en fotograf i deres bryllupsbudget er at bede en ven til at tage billeder. Min forlovede og jeg er på et budget og vi anses for at have en ven eller et familiemedlem medlem tage vores billeder. Dog, visuelle foto Guide vil fraråde dette for en række årsager, som vi vil se på i den femte del af denne syv del serie.

Amatører er ikke professionelle

Medmindre din ven er en professionel fotograf med uddannelse, færdigheder og udstyr til at gå med det, bliver dine billeder ikke det samme som de ville, hvis de var blevet taget af en professionel. Fotografer ikke bare peg og klik. De kender de vinkler, sammensætning, belysning, og hvordan at du bør holde dit hoved så du ikke får en dobbelthage.
Fagfolk har udstyr af høj kvalitet og assistenter, der holder dem på tidsplanen. Når du ansætter dem, er ikke du bare ansætte nogen til at tage billeder, men også deres kamera og objektiver. Disse gør en enorm forskel i kvaliteten af dine billeder. Og ikke bare kameraet, men også deres udstyr. Kvaliteten af papiret og den professionelle bruger udstyr gøre en enorm forskel i kvaliteten af udskriften. Farverne er sandere, detaljerne er skarpere, og udskrifter vil vare længere.
bryllupsfoto5

Er du fotograf eller gæst

Hvis din ven tjener som din fotograf, vil de ikke kunne nyde dit bryllup. I stedet for at fejre dit bryllup med dig skal din ven arbejde dag. Mens din andre gæster ser du tage dine løfter, vil din ven-fotograf forsøger at fange øjeblikket på film. Mens dine gæster nyder din cocktail time, bliver din ven-fotograf ud på en fotosession med dig og din bryllupsfest. Din ven-fotograf vil se meget særligt øjeblik gennem linsen af kameraet, at holde dem fra at dele det med dig.
Din ven-fotograf kan ikke sidde med hans dato, hvis han tager billeder. Hvis din ven-fotograf har børn, enten han skal til at finde en babysitter eller har nogen ved brylluppet se dem, mens han tager dine billeder, hvilket betyder, at deres nydelse er begrænset så godt… Hvis du spørger en ven til at være din fotograf så er de ikke længere en gæst på dit bryllup.

Zilla vs en god ven

Mens de fleste af os ville tænke på muligheden for, at en bridezilla øjeblik kunne skade et venskab, kan de fleste gode venskaber overleve stressende situationer. Billederne kan ikke overleve manglende bossing fra din ven-fotograf. En god fotograf fortæller dig, hvor og hvordan til at stå, hvordan til at holde dit hoved, og vil ikke lade dig flytte indtil de har et godt billede. En ven-fotograf kan muligvis ikke få styr på din bryllupsdag ud af loyalitet.
fotografer-bryllup

Hvis du vælger din ven som bryllupsfotograf

Disse er årsagerne til min forlovede og jeg har besluttet at investere i en professionel fotograf, der ikke er relateret til os. Hvis valg for at vælge en ven til at tage din fotograf er baseret på budgetspørgsmålene, tjek vores artikel om hvordan man får de billeder, du vil på et budget. Hvis du vælger at gå med en ven-fotograf trods visuelle foto guides advarsler, behandle aftalen som om det var en professionel, du leje. Sørg for du deler den samme vision og at din ven-fotograf er klar på, hvad du ønsker. For at sikre, at du ikke går glip af noget, gøre din forskning på samme måde du ville gøre, hvis du havde hyret en fremmed.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s